Naplata tuševa na plažama

 
Za sva pitanja obratite se na email fselektronika@gmail.com ili na mobitel 095 524 2074
 

DT-01

Ovaj uređaj namijenjen je za naplatu potrošene vode iz tuševa na javnim plažama. Glavna razlika od postojećih sličnih uređaja jest to što koristi pulsni ventil a to donosi brojne prednosti.

Naime, klasični sistemi koji se nude na tržištu imaju standardne elektroventile koji troše puno energije. Stoga im treba napajanje 220 VAC a to stvara probleme tipa energetske sigurnosti, galvanskog odvajanja i na kraju skupog atesta.

Nasuprot tome ovaj sistem koristi pulsni ventil sa vrlo niskom potrošnjom. Time se dobija to da nije potrebno odvajati 220 V mrežu od područja tuširanja (u klasičnom sistemu transformator mora biti 20 metara od tog mjesta) nego je cijeli sistem portabilan, zatim nema potrebe o elktro atestu i certifikatu pošto je u napajanju mala akumulatorska baterija 12 VDC i opcija solarni kolektor. Znači u postojeći ili novi sistem tuša jednostavno se postavi uređaj i ventil, uključi se na bateriju i spreman je za rad.

Radi sa svim standardnim žetonjerama (Alberici, Comestero…) a podešavanje cijene i vremena tuširanja vrlo je jednostavno putem DIP prekidača.

Kompletne upute za ovaj uređaj nalaze se ovdje: Tus_timer_upute

Za sva pitanja obratite se na email fselektronika@gmail.com ili na mobitel 095 524 2074